MENIU CAUTĂ

Opt oficii poştale express cu program non-stop, de sărbători

Distribuie

Opt oficii poştale express cu program non-stop, de sărbători. Poşta Română vine în întâmpinarea clienţilor, în perioada aglomerată care va urma cu ocazia sărbătorilor de iarnă, şi pune la dispoziţie opt oficii poştale express, cu program 24 de ore din 24,  şase zile din şapte.

Astfel, prin serviciul Prioripost – divizia de curierat rapid a Poştei Române, clienţii pot trimite, la orice oră, cadouri celor dragi care vor ajunge la ei in cel mai scurt timp.

Oficiile poştale express sunt deschise de duminică de la ora 18:00, pana sâmbătă la ora 18:00, în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Craiova, Râmnicu Vâlcea şi sunt dedicate persoanelor care vor să trimită urgent plicuri şi colete şi în afara programului de lucru standard al oficiilor poştale.

Coletele trimise cu Prioripost ajung la destinaţie în 12 ore, dacă le trimiţi în aceeaşi localitate, 24 de ore dacă le trimiţi între oraşe reşedinţă de judeţ sau intra-judeţean, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România.

Dacă vrei şi mai rapid, Poşta Română îţi pune la dispoziţie serviciul Ultrapost, un serviciu premium intern ”door to door”, de preluare, transport şi distribuire a trimiterilor poştale în şi între 18 mari oraşe din România: Bucureşti, Alexandria, Ploieşti, Craiova, Constanţa, Bacău, Iaşi, Braşov, Cluj, Timişoara, Galaţi, Brăila, Miercurea Ciuc, Sibiu, Giurgiu, Sf. Gheorghe, Buzău şi Focşani. Coletul tău va ajunge în două ore, in acelaşi oraş şi 24 de ore în oricare alt oraş din reţeaua Ultrapost. Destinatarul va primi coletul la domiciliu, din mainile angajatului Poştei Române.

În cazul în care vrei să trimiţi un colet in străinătate, poţi apela la servciul EMS prin care pachetul tău poate ajunge cele 103 destinaţii internaţionale, la tarife stabilite pe ţări de destinaţie şi trepte de greutate.

Prioripost este serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române care oferă un tarif competitiv pentru piaţa românească. Clienţii Poştei Române plătesc aceeaşi sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari.

După lansarea comenzii, coletul îţi este ridicat de acasă, destinatarul este anunţat telefonic în momentul în care poate intra în posesia coletului, iar angajatul Poştei Române i-l înmânează la domiciliu. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, pe site-ul Poştei Române.


CITEȘTE ȘI…

”Noaptea, ca plugarii” | Județul Vrancea, deszăpezit ”cu dragoste” și fără licitație

INTERVIU | Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell: Tinerii din România mă fac să fiu optimist


 

Citește mai multe despre Poşta Română și prioripost pe Libertatea.

Comentarii