MENIU CAUTĂ

VIDEO: Adriana Nedelea LA FIX | Lui Robert Negoiță nu îi trebuie nicio medalie ca să îl desființeze pe Patzaichin. Reacția campionului

Distribuie

Ivan Patzaichin a obținut 4 medalii de aur la 4 olimpiade diferite. A promovat, prin proiectul Rowmania, barca cu vâsle și a inventat canotca. A luptat toată viața pentru România și Delta Dunării.

Robert Negoiță nu a câștigat nicio medalie. Dar ca primar al Sectorului 3, a avut ultimul cuvânt în decizia de a desființa pontonul și insula plutitoare a „Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23” de pe Dâmbovița. Proiect pe care chiar Prințul Charles l-a admirat.

De ce nu i-au plăcut lui Robert Negoiță insula și pontonul lui Patzaichin, vedeți la „Adriana Nedelea LA FIX”.

Citește și:
Ivan Patzaichin a rămas fără ponton pe Dâmbovița, în zona Bibliotecii Naționale, după construirea a cinci cafenele șic! Robert Negoiță: ”Aveau niște chestiuni care nu reprezintă o capitală europeană. Să vină să vorbească cu noi”


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.

Citește mai multe despre Adriana Nedelea pe Libertatea.

Comentarii