Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX: Ce s-a întâmplat după ce Eugen Neagoe a făcut infarct. Costin Ștucan (GSP): „Doctorul lui Dinamo a început să-l stropească cu apă” - VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Adriana Nedelea LA FIX: Ce s-a întâmplat după ce Eugen Neagoe a făcut infarct. Costin Ștucan (GSP): „Doctorul lui Dinamo a început să-l stropească cu apă” – VIDEO

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Luni, 22 iulie 2019, 12:23

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo București, a fost laut cu ambulanța în timpul meciului cu CS Universitatea Craiova, disputat pe Arena Națională.

Ad placeholder

În minutul 25 al partidei, antrenorului i s-a făcut rău, și-a pierdut cunoștința, iar după ce i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost stabilizat, a fost dus la Spitalul Floreasca.

Costin Ștucan (jurnalist GSP) a vorbit la „Adriana Nedelea LA FIX” despre ce s-a întâmplat atunci când Eugen Neagoe a suferit infractul:

„Imaginile au fost văzute de toată lumea, cu Eugen Neagoe care acuză o problemă medicală evidentă. Am văzut apoi niște imagini filmate de o cameră de la Digi, îl vedem pe doctorul lui Dinamo, Liviu Bădineanu, venind către Eugen Neagoe, deși se vedea că se transformase la față, era galben, avea un spasm. Doctorul se rezumă la a-i lua pulsul, după care, când antrenorul intră într-o stare foarte gravă, începe să-l stropească cu apă.

Este doctorul lui Dinamo care era pe bancă atunci când a murit Ekeng, doctorul care nu era la antrenament, când era angajat la Universitatea Craiova, când un portar de la Craiova a fost lovit grav în cap de un coleg, când intervenția lui era necesară atunci. Acel portar ulterior a murit”, a declarat jurnalistul Costin Ștucan.

Sorin Grindeanu și consiliera lui, în Azore pe bani publici!

Luna iunie. O reuniune de comunicații poștale. Insula Azore. Sorin Grindeanu si consiliera lui la ANCOM-Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău cu zero experiență în domeniu, spun “prezent”. 

Ce-au făcut acolo nu știm, nu vor să spună, știm sigur, însă, că s-au plimbat pe bani publici. Dar oare ce face mai exact fostul premier pentru noi? Și în ce a constat experiența acumulată în insula de vis?

Detalii despre excursia celor doi “în interes de serviciu” la Adriana Nedelea LA FIX. 

Urmărește emisiunea integrală:

Ad placeholder
Citeşte şi:

Grindeanu și consiliera sa Miss Buzău figurează în sistemul ANCOM că au fost în Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenară de comunicații poștale!

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close