Mercedes Clasa A – o gamă nouă și un mod nou de interacțiune

În cadrul acestei clase sunt incluse modelele Mercedes Clasa A Compact și limuzina Mercedes Clasa A Compact. Clasa A, despre care puteți afla mai multe și în cadrul showroom-urilor auto Mercedes Constanța este o clasă nouă lansată de Mercedes-Benz și care se remarcă, în primul rând, prin modul total nou prin care conducătorul auto poate interacționa cu automobilul, din patru puncte de vedere – interfață, design, conectare în rețea și siguranță. Noua interfață Mercedes Clasa A, denumită Human Centred Interface, este o interfață intuitivă care se poate adapta cu precizie fiecărui șofer în parte, prin comenzi efectuate pe touchpad, volan sau noul touchscreen. Design-ul noii Mercedes Clasa A nu este neapărat unul funcțional, ci unul care țintește confort maxim și celor mai deosebite senzații pentru pasagerii mașinii care au la dispoziție spații generoase, scaune multicontur și un habitaclu caracterizat de efectul Wrap-around. Conectivitatea acestei game este deja mult mai mult decât o simplă conectare în rețea, iar siguranța și asitența sunt asigurate prin intermediul sistemului Intelligent Drive.

(P) Cele mai solicitate trei modele auto la reprezentanțele Mercedes Constanța

Mercedes GLC SUV – confort și performanță la superlativ

Modelul Mercedes GLC SUV are performanțe deosebite de rulare inclusiv în afara carosabilului, adică pe teren accidentat, grație tracțiunii integrale și permanente de primă calitate 4MATIC. Un test drive în cadrul acestui showroom Mercedes Constanta vă va descoperi nu doar aceste performanțe extraordinare, ci și un habitaclu foarte generos, cu foarte mult spațiu în față, dar și pentru pasagerii din spate și o vedere amplă spre cer asigurată de plafonul panoramic glisant, compus din două părți. Dotările sunt amplasate la nivelul ochilor, iar spațiul de depozitare al Mercedes GLC SUV se numără printre cele mai generoase de pe segmentul acesta de vehicule și se datorează banchetei din spate ușor rabatabile. SUV-ul Mercedes GLC este foarte solicitat de clienții Mercedes Constanța și datorită siguranței exemplare pe care acesta o asigură și confortului ce stimulează performanța prin sistemul Intelligent Drive. Acest sistem selectiv asigură un confort echilibrat al condusului, optimizând comportamentul de demarare, efectul amortizării și stabilizarea în funcție de specificul benzii de rulare.

Mercedes GLE Coupé – un SUV care impresionează prin design

Mercedes GLE Coupé este o mașină care impresionează în primul rând prin design-ul său surprinzător. Liniile orizontale vizibile în special pe lămpile late, adaptorul plăcii de înmatriculare este unul inovativ și este integrat într-o bară de protecție robustă din spate, cu protecție cromată la partea de jos, iar ornamentele de evacuare sunt vizibile și sunt integrate în barele de protecție pentru un aspect distinctiv și sportiv. Caracteristic pentru Mercedes GLE Coupé este și grilajul Mercedes sport poziționat vertical și tridimensional cu lamele individuale și perfect încadrat de LED Intelligent Light System. Caroseria joasă și plafonul plat contribuie și ele la aspectul caracteristic al modelului Mercedes GLE Coupé, în timp ce la interior sportivitatea unui Coupé întâlnește sentimentul de spațiu generos al unui SUV. Accesoriile de lux completează în cel mai fericit mod acest model, fiind vorba, printre altele de scaunele sport și cu poziție înaltă, panoul de instrumente sau ușile cu un unghi de deschidere deosebit de larg. Mercedes GLE Coupé pe care îl puteți găsi în portofoliul dealerului Mercedes Constanța este dotat, de asemenea, cu sistemul Intelligent Drive.

Cele două SUV-uri și modelele Mercedes Clasa A Compact din portofoliul dealerilor auto Mercedes Constanța, care sunt cele mai solicitate de către clienți, sunt reprezentative pentru filosofia Mercedes orientată către inovație, design și performanță.   

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
HOROSCOP
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Știrileprotv.ro
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Telekomsport
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)