MENIU CAUTĂ

(P) Siguranța casei și a familiei tale – Tu ce faci ca să nu te trezești cu hoți?

Distribuie

O casă ferită de hoți îți oferă sentimentul de liniște. Dacă ai mai avut incidente cu diferiți escroci, dornici de a fura din casa ta, este firesc să îți dorești măsuri sporite de siguranță.

Când ai copii mici, de asmenea protecția familiei devine esențială.

Există modalități variate pentru a spori gradul de securitate al casei și familiei tale și foarte important, un comportament proactiv în acest sens este întotdeauna de preferat.

Mai jos ai descrise câteva modalități prin care poți să crești gradul de siguranță al casei, iar tu să îți păstrezi sentimentul de liniște.

Siguranța celor mici acasă

Există lucruri de bază pe care copiii le pot învăța de la noi, astfel încât să fim proactivi în ceea ce privește siguranța lor. Învață-i pe copii să nu deschidă necunoscuților, singurele persoane pe care să le primească în casă să fie părinții și bunicii.

De asemenea, asigură-te că cei mici știu să spună adresa de acasă, numele și numărul de telefon al unuia dintre părinți.

Achiziția unui video interfon

Siguranța familiei nu este un moft. Astăzi, tehnologia ne simplifică foarte mult viața și ne oferă confort. Un video interfon poate fi simplu și rapid instalat la tine acasă. Acesta va permite ție și copiilor tăi să vă uitați pe ecranul din casă și să vedeți cine vrea să intre.

Copiilor le este mai greu să își dea seama după tonalitate dacă este într-adevar un membru al familiei. Dat fiind că sunt mici pot fi ușor păcaliți, soluția sigură este un video interfon. Cu ajutorul lui, copilul știe sigur dacă este într-adevăr mami cea care s-a întors acasă.

În plus, un video interfon care este echipat și cu o cameră video orientabilă, te ajută pe tine să îi monitorizezi pe cei mici atunci când se joacă în curte.

Ține hoții departe

Un video interfon te va păzi de intruși, de posibilii escroci. Alte sfaturi dacă vrei să ai siguranța casei tale sunt:

– Încearcă să faci casa să pară că tot timpul locuiește cineva în ea – lasă lumina aprinsă și televizorul deschis până te întorci, așază o pereche de încălțăminte în fața casei;

– Ia-ți un câine. Întotdeauna o casă care are câine (indiferent de rasă) va avea șanse mai mici să fie devastată, decât una fără câine;

– Atunci când ești în concediu, vorbește cu vecinul să îți golească cutia poștală și să îți scoată afară containerul de gunoi;

– Verifică înainte de a pleca că toate ușile casei și ferestrele sunt inchise;

– Evită păstrarea exemplarului al doilea de chei în locuri evidente, sub preș sau în ghiveciul cu flori de la intrare. Vorbește cu vecinul și lasă-i lui exemplarul de chei de rezervă;

– Instalează lumini cu senzori în exteriorul casei.

Comentarii