Suc de papaya, Cabrito și supă de pui cu anason

Carlos López, chelnerul-șef al restaurantului situat în fața catedralei din Chiclayo, nord-vestul statului Peru, a împărtășit informații despre obiceiurile culinare ale Papei Leon al XIV-lea.

„Venea des și la micul dejun, și la prânz și cină”, a declarat López, care a vorbit despre mâncărurile preferate ale cardinalului american Robert Prevost, înscăunat Papă pe 8 mai.

La micul dejun comanda suc de papaya și tradiționalul Chiclayano. Acest fel de mâncare conține carne de porc, cartofi dulci, yucca fiartă și salsa creolă.

La prânz, Papa avea o preferință clară, „cerea întotdeauna Cabrito la cuptor. Cabrito este un ied care a fost hrănit doar cu lapte”.

Seara, fostul arhiepiscop opta pentru o masă mai ușoară: „Era fan al supei de pui cu anason”.

„Nu lăsa bacșiș, doar binecuvântări”

Chelnerul Carlos López a descris comportamentul noului Papă ca fiind cordial și prietenos: „Era una dintre cele mai prietenoase persoane”.

35 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990: Drumul lui Ion Iliescu de la pucist în PCR până la Președinția României, stropit mereu cu sângele altora
Recomandări
35 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990: Drumul lui Ion Iliescu de la pucist în PCR până la Președinția României, stropit mereu cu sângele altora

Cât va câștiga Papa Leon al XIV-lea? Din ce trăiește Suveranul Pontif al Vaticanului în fiecare lună

Cu toate acestea, actualul lider al bisericii catolice nu era foarte generos: „Mânca bine și pleca fericit. Nu lăsa bacșiș, doar binecuvântarea”.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.