Mergi direct la conținut »
Părinții unui nou-născut au uitat bebelușul într-un taxi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Părinții unui nou-născut au uitat bebelușul într-un taxi

Părinții unui nou-născut au uitat bebelușul într-un taxi

Doi cetățeni germani din Hamburg şi-au uitat copilul în taxiul care i-a dus acasă de la spitalul unde bebelușul s-a născut, a anunţat luni poliţia, relatează dpa. 

De Andreea Radu,

Tatăl nou-născutului a realizat după ce a coborât din mașină ce a făcut și a alergat după taxi, dar nu a reușit să oprească taxiul, potrivit Agerpres.

Părinții au sunat disperați la serviciul german de taxi dar nu au reușit să localizeze șoferul care plecase, fără să-și dea seama, cu copilul lor.

Nici șoferul nu a realizat că în maşină se afla bebeluşul, astfel că oprit vehiculul într-o parcare subterană în pauza de prânz. Apoi, el a condus apoi câţiva kilometri pentru a lua o comandă de la aeroport.

Cel care a observat că bebelușul dormea în mașină a fost noul pasager. După ce şoferul a sunat la poliţie, bebeluşul a fost recuperat de părinții lui.

Foto: 123rf.com


FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”


 

Close
Închide
  Close