MENIU CAUTĂ

Patru mașini, spulberate de un camion într-un accident în Suceava. Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital / VIDEO

Distribuie

Patru mașini, spulberate de un camion într-un accident în Suceava. Trei persoane, printre care un copil de doi ani, au fost transportate la spital, după ce au fost implicate în carambol. Momentul impactului violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accidentul rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, printre care și un TIR, a avut loc luni la intrare în Suceava, scrie Obiectiv de Suceava. Trei persoane, printre care un copil, au fost duse la spital pentru îngrijiri. Din primele informații, starea lor de sănătate este bună.

Carambolul a avut loc la un semafor din dreptul unui semafor. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum camionul lovește un autoturism. Impactul a fost atât de violent încât un copil aflat pe banchetă a fost aruncat pe fereastră și a ajuns în stradă, de unde a fost recuperat după accident, notează sursa citată.

Ulterior, camionul a trecut peste un scuar și s-a ciocnit de alte trei autoturisme care așteptau la semafor.

Polițiștii analizează acum imaginile surprinse de camerele de supravegehre pentru a afla care dintre șoferi a provocat accidentul deoarece a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Aproape 2.000 de oameni mor în accidente rutiere în România, în fiecare an. Statistica ne plasează în topul negativ al Uniunii Europene la acest capitol, dar și în privința numărului mare de persoane rănite.


Citește și EXCLUSIV/ Băiatul lui Dragnea a strâns o avere după nuntă. Care a fost valoarea minimă a darului


 

Citește mai multe despre Accident, camion și Suceava pe Libertatea.

Comentarii