Mergi direct la conținut »
Pensionarii se tem de factura la întreținere pentru luna martie. “Săptămâna viitoare, poate vine primăvara”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pensionarii se tem de factura la întreținere pentru luna martie. “Săptămâna viitoare, poate vine primăvara”

Pensionarii se tem de factura la întreținere pentru luna martie. “Săptămâna viitoare, poate vine primăvara”

Pensionarii se tem de factura la întreținere pentru luna martie. Margareta Băcărin este pensionară și locuiește singură într-un apartament în București. Noul val de frig a obligat-o să țină mai mereu caloriferele deschise, iar acum își face griji că va plăti mai mult la întreținere.

Administratorii de bloc sunt și ei îngrijorați. Au făcut socoteli și un locatar va plăti în medie 150 de lei, doar pentru căldură. Acum, și martie va fi la fel de scump.

Specialiștii recomandă să evitați risipa de căldură. Mai ales atunci când aerisiți locuința.

În București, nu sunt probleme de alimentare cu agent termic. Potrivit Societăţii Electrocentrale Bucureşti S.A. (ELCEN), însă, consumul de căldură a crescut cu o treime față de săptămâna trecută.

Dar noua repriză de iarnă are și o parte bună: copiii se bucură și în martie de o bulgareală. Astfel, veselia celor mici mai compensează din îngrijorările pe care le au cei mari în fața facturilor.CITEȘTE ȘI… VIDEO/ România, singura țară din UE cu ambasadă funcțională în Siria. Diplomații români protejează cetățenii din mai multe state 

Close
Închide
  Close