Mergi direct la conținut »
Ministerul Sănătății confirmă existența unui al doilea medic străin fals în România. "S-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ministerul Sănătății confirmă existența unui al doilea medic străin fals în România. "S-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal"

Ministerul Sănătății confirmă existența unui al doilea medic străin fals în România. „S-a constatat că a fost eliberat un cod de parafă în mod ilegal”

Ministerul Sănătății a confirmat existența unui al doilea caz asemănător cu cel al medicului fals Matteo Politi.

Într-un comunicat de presă, MS transmite că „În urmă verificărilor demarate la DSPMB după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafa în mod ilegal, a fost indentificat un al doilea caz asemănător”.

Ministerul nu oferă detalii suplimentare în legătură cu acest caz, menționând că există în desfășurare o anchetă demarată de Poliție și Parchet.

În comunicat se mai arată că cele două persoane care au obținut cod de parafa în mod ilegal nu mai prestează servicii medicale

MS anunță că va continua verificările la DSPMB.

Ministerul Sănătății a demarat o anchetă la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București ca urmare a dezvăluirilor Libertatea privind cazul lui Matteo Politi, italianul cu opt clase care a operat în România susținând că este un medic cu studii și renume internațional.

Joi, Digi 24 a dezvăluit că un alt medic străin ar fi lucrat ilegal în România. Este vorba despre un medic cardiolog grec acuzat de malpraxis, după ce a operat o fetiță de șase luni, iar intervenția nu a fost una reușită. Intervenția nu a fost una reușită, deși familia primise asigurări că totul va fi bine. După operație, părinții Sofiei au aflat că medicul care participase la operație fiicei lor nu avea drept de practică în România.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic


Citește și:

UPDATE | Procurorii au cerut arestarea medicului fals Matteo Politi. Ce acuzații i se aduc italianului cu opt clase, care a operat în România fără drept de practică

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Așa arată diploma de absolvent de facultate de medicină din Kosovo, scrisă în sârbă, cu care falsul doctor a operat în România, deși DSP recunoaște că „n-am înțeles nimic din ea”!

Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Spitalul Monza, una din clinicile private unde a operat Matthew Mode, pe numele lui real Matteo Politi, anunță că îl dă în judecată pe falsul medic, după dezvăluirile din Libertatea

Tatăl lui Matteo Politi a aflat de la jurnaliști despre faptele fiului său. „Nu l-am mai văzut de opt ani”

Câți ani de închisoare riscă medicul fals Matteo Politi, dacă va fi trimis în judecată și găsit vinovat

 

Close
Închide
  Close