MENIU CAUTĂ

VIDEO | Polițiștii au tras șase focuri în timpul unei urmăriri în trafic: „Să nu dea dracu’ să scape, mă auzi?”

Distribuie

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost urmărit de mai multe echipaje de poliție pe o distanță de aproximativ 100 kilometri. Acesta nu s-a lăsat prins ușor, iar oamenii legii au tras șase focuri de avertisment în plan vertical înainte de a-l prinde.

Sindicatul Europol a făcut publice câteva secunde din imaginile surprinse de camera de bord a mașinii de poliție care s-a aflat în permanență în spatele șoferului fugar, a notat ziaruldecraiova.ro.

„Să nu dea dracu să scape, mă auzi? Ieșirăm din Zănoaga, Mădălin. Ajunge pe la Caracal, să ne iese cineva în față”, se aude pe înregistrarea făcută public.

Primise recent o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare pentru conducere fără permis

Șoferul a fost prins până la urmă și cu ajutorul polițiștilor din județul Olt.

S-a descoperit și motivul pentru care acesta dăduse bir cu fugiții. În urmă cu numai o săptămână fusese condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare de către magistrații Judecătoriei Caracal și se afla în perioada de probațiune. Acesta fusese găsit vinovat de conducerea unui vehicul fără a deține un permis de conducere. 

Polițiștii doljeni i-au întocmit și ei un nou dosar penal pentru aceeși infracțiune. Acum, șoferul ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru că nu a respectat decizia instanței și a comis aceeași faptă pentru care fusese deja păsuit.


INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”

Citește mai multe despre Dolj, focuri, Olt și urmărire pe Libertatea.

Comentarii