De Mihai Niculescu,

Poștașul ar fi fost bătut de tânărul stabilit în Anglia în comuna Bălteni, Vaslui. Poștașul se certase în primăvară cu tatăl agresorului, relatează vremeanoua.ro.

„Mi-a spus tatăl băiatului că suntem niste rahați la PSD, că luăm banii degeaba de la primărie, m-a jignit în fel și chip. I-am spus să se ducă să-și vadă de treabă. Când a venit fiul său, de la Londra, acesta a promis că se va răzbuna, așa că a venit în locația unde mă aflam și m-a lovit violent, de am stat o săptămână în spital”, a declarat poștașul.

După ce l-ar fi lovit violent în față pe poștaș, agresorul s-a internat în spital cu mâna fracturată spunându-le medicilor că s-a lovit în timp ce lucra cu flexul!

Agresiunea ar fi avut loc pe 19 august. Poștașul era la cârciumă cu câtiva localnici.

„Era nervos, venise să-mi dea mie o corecție. Eu nu i-am întins mâna, i-am spus să se ducă în treaba lui, că nu vorbesc cu el. M-a înjurat si m-a făcut în tot felul și a ieșit afară. Când să plec, la ieșire, mă aștepta (…) Mi-a dat o lovitură, de am căzut la pământ. A strigat: „Uăi c…le, eu bat 10 de-al de tine. Te pui cu mine, rahat cu ochi?”, după care s-a urcat în mașină și a plecat. Oamenii m-au ridicat de jos, a venit și dl. primar, de m-a dus la spital, îmi curgea sânge din gură”, a dat detalii poștașul.

Varianta lui este confirmată și de edilul comunei, Relu Brașoveanu. „După ce am auzit că acel băiat l-a lovit la barul din centru, am mers și l-am dus personal la spital, îi curgea sânge din gură. Credeam că are maxilarul fracturat, avea dureri mari. La noi, nu prea se întâmplă lucruri din astea, însă a venit acest băiat din diaspora, să-i aplice o corecție poștașului. Știu că acel tânăr, după ce l-a lovit pe poștas, s-a internat și el o săptămână în spital, probabil și-a fracturat mâna când l-a lovit pe consilierul PSD, atât de puternică a fost lovitura”, a declarat primarul.

„Nu avem nicio plângere depusă la postul de politie. Probabil că persoana vătămată va depune o plângere în termenul legal”, a declarat Bogdan Gheorghită, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Neculai Savin, poștasul, spune că va primi documentele de la spital, în această săptămână, plus certificatul medico-legal, după care îi va face plângere agresorului.

Citeşte şi:

Directorul Poștei Române, amendat cu 5.000 de lei după jaful de la Balș. Este acuzat că nu a luat măsuri pentru paza transportului de valori

Jaf asupra unei mașini a Poștei Române, la Balș. Un bărbat mascat a fugit cu peste 200.000 de lei, după ce l-a bătut pe unul dintre angajați

Mii de plicuri, facturi și pliante, găsite într-o pădure din Olanda. Un poștaș a săpat opt gropi ca să le ascundă

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime