De Mihai Niculescu,

Poștașul ar fi fost bătut de tânărul stabilit în Anglia în comuna Bălteni, Vaslui. Poștașul se certase în primăvară cu tatăl agresorului, relatează vremeanoua.ro.

„Mi-a spus tatăl băiatului că suntem niste rahați la PSD, că luăm banii degeaba de la primărie, m-a jignit în fel și chip. I-am spus să se ducă să-și vadă de treabă. Când a venit fiul său, de la Londra, acesta a promis că se va răzbuna, așa că a venit în locația unde mă aflam și m-a lovit violent, de am stat o săptămână în spital”, a declarat poștașul.

După ce l-ar fi lovit violent în față pe poștaș, agresorul s-a internat în spital cu mâna fracturată spunându-le medicilor că s-a lovit în timp ce lucra cu flexul!

Agresiunea ar fi avut loc pe 19 august. Poștașul era la cârciumă cu câtiva localnici.

„Era nervos, venise să-mi dea mie o corecție. Eu nu i-am întins mâna, i-am spus să se ducă în treaba lui, că nu vorbesc cu el. M-a înjurat si m-a făcut în tot felul și a ieșit afară. Când să plec, la ieșire, mă aștepta (…) Mi-a dat o lovitură, de am căzut la pământ. A strigat: „Uăi c…le, eu bat 10 de-al de tine. Te pui cu mine, rahat cu ochi?”, după care s-a urcat în mașină și a plecat. Oamenii m-au ridicat de jos, a venit și dl. primar, de m-a dus la spital, îmi curgea sânge din gură”, a dat detalii poștașul.

Varianta lui este confirmată și de edilul comunei, Relu Brașoveanu. „După ce am auzit că acel băiat l-a lovit la barul din centru, am mers și l-am dus personal la spital, îi curgea sânge din gură. Credeam că are maxilarul fracturat, avea dureri mari. La noi, nu prea se întâmplă lucruri din astea, însă a venit acest băiat din diaspora, să-i aplice o corecție poștașului. Știu că acel tânăr, după ce l-a lovit pe poștas, s-a internat și el o săptămână în spital, probabil și-a fracturat mâna când l-a lovit pe consilierul PSD, atât de puternică a fost lovitura”, a declarat primarul.

„Nu avem nicio plângere depusă la postul de politie. Probabil că persoana vătămată va depune o plângere în termenul legal”, a declarat Bogdan Gheorghită, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Neculai Savin, poștasul, spune că va primi documentele de la spital, în această săptămână, plus certificatul medico-legal, după care îi va face plângere agresorului.

Citeşte şi:

Directorul Poștei Române, amendat cu 5.000 de lei după jaful de la Balș. Este acuzat că nu a luat măsuri pentru paza transportului de valori

Jaf asupra unei mașini a Poștei Române, la Balș. Un bărbat mascat a fugit cu peste 200.000 de lei, după ce l-a bătut pe unul dintre angajați

Mii de plicuri, facturi și pliante, găsite într-o pădure din Olanda. Un poștaș a săpat opt gropi ca să le ascundă

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații