Mergi direct la conținut »
Poți să ghicești cine este persoana din imagine? O cunosc toți românii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poți să ghicești cine este persoana din imagine? O cunosc toți românii

Poți să ghicești cine este persoana din imagine? O cunosc toți românii

O postare pe Facebook pune internauţii la încercare, după ce o comunitate online a publicat o imagine veche cu o vedetă din România.

În imagine este Gabriela Firea care la la mijlocul anilor ’90 lucra la Televiziune Română. Actualul Primar General al Capitalei a lucrat timp de 6 ani în cadrul TVR, acolo unde a fost reporter pe „economic”, editor-prezentator la „Actualităţi”. Mai târziu Firea a realizat şi prezentat emisiunile „Ediţie specială” şi „Ştirea zilei”.

Lucrând foarte mulți ani în presă, Firea a fost foarte atentă la imaginea sa publică. Cu toate astea, imaginile trecutului nu se pot șterge niciodată.  Într-o imagine de arhivă, alb-negru, primarul Capitalei apare într-o ipostază provocatoare: îmbrăcată cu sacou şi fustă scurtă, stă așezată pe un birou şi picior peste picior, cu chiloții la vedere.

Gabriela Firea a devenit, la 43 de ani, prima femeie primar a Bucureştiului. Ea a renunţat la viaţa de jurnalist în 2012.


VIDEO EXCLUSIV/ Mircea Dinescu s-a mutat la conac! ”Nu mai suport deloc Bucureștiul!”


 

Close
Închide
  Close