Mergi direct la conținut »
Prima reacție din PSD la protestele din București și din țară: ”Se va auzi pe Marte”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prima reacție din PSD la protestele din București și din țară: ”Se va auzi pe Marte”

Prima reacție din PSD la protestele din București și din țară: ”Se va auzi pe Marte”

Mii de oameni au protestata ieri în țară și în Capitală, cerând retragerea noilor legi ale Justiției. O primă reacție din partea PSD a venit aseară, prin vocea lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al social - democraților.

Prezent în studioul Antena 3, Codrin Ștefănescu a comentat manifestațiile românilor și a sugerat organizarea unei contramanifestații ale cărei ecouri a apreciat că vor fi mult mai ample.

„Ar trebui să organizăm, mult mai repede, un miting la care să vină toţi cei care ne susţin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securităţi, contra abuzurilor, contra mizeriilor care s-au petrecut, contra ascultării telefoanelor. Nu se va auzi la Bruxelles, se va auzi pe Marte”, a zis Codrin Ştefănescu, în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

O serie de proteste au avut loc în acest weekend în București și în alte orașe din țară, numărul celor care au scandat lozinci împotriva Guvernului și au cerut retragerea noilor legi ale Justiției ajungând, potrivit estimărilor, la aproximativ 45.000.

CITEȘTE ȘI:

Tensiuni la protestele din Piața Victoriei. Cum explică Jandarmeria scoaterea cailor în stradă

La 101 ani, Mihai Șora a protestat la Alba Iulia: „Un guvern este un slujitor, nu e un stăpân”

 

Close
Închide
  Close