Mergi direct la conținut »
Mărturia mamei fetei de 14 ani omorâtă de tatăl care apoi a vrut să se sinucidă: „Mi-a zis: «Mami, au murit tati şi Elena!»”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mărturia mamei fetei de 14 ani omorâtă de tatăl care apoi a vrut să se sinucidă: „Mi-a zis: «Mami, au murit tati şi Elena!»”

Mărturia mamei fetei de 14 ani omorâtă de tatăl care apoi a vrut să se sinucidă: „Mi-a zis: «Mami, au murit tati şi Elena!»”

Elena, în vârstă de 14 ani, din Săcele, a fost ucisă în noaptea de joi spre vineri de către tatăl ei. Acesta a strangulat-o pe minoră, iar apoi a încercat să se sinucidă. 

Mihaela Macioc, mama fetei, a explicat cum a decurs tragedia și ce l-a determinat pe bărbatul care este acum în comă să-și ucidă propriul copil. 

Mama Elenei a auzit de tragedie de la fata ei cea mică. „Eu i-am lăsat dormind pe copii. La 01.30, m-a sunat fata şi a zis: «Mami, au murit tati şi Elena!»”, a povestit Mihaela Macioc, mama adolescentei, conform observator.tv.

Tatăl și adolescenta au avut un scandal de la telefon. Bărbatul era deranjat că fata folosea prea mult telefonul! „Fata a primit un mesaj pe telefon. Avea un grup de prieteni şi trimitea mesaje. Și nu mai avea net pe telefon şi a băgat router-ul. Fata îl băga, el scotea!”, a mai declarat mama fetei ucise.

Bărbatul care a comis îngrozitoarea faptă nu era un tip violent, susține soția lui, dar era foarte retras. „Nu avea prieteni. Nu avea pe nimeni. Nu se ducea în sat să cumpere o bomboană, nu se ducea să ia o cană cu apă”.


Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Close
Închide
  Close