MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2019 20:12

Mărturia mamei fetei de 14 ani omorâtă de tatăl care apoi a vrut să se sinucidă: „Mi-a zis: «Mami, au murit tati şi Elena!»”

Distribuie

Elena, în vârstă de 14 ani, din Săcele, a fost ucisă în noaptea de joi spre vineri de către tatăl ei. Acesta a strangulat-o pe minoră, iar apoi a încercat să se sinucidă. 

Mihaela Macioc, mama fetei, a explicat cum a decurs tragedia și ce l-a determinat pe bărbatul care este acum în comă să-și ucidă propriul copil. 

Mama Elenei a auzit de tragedie de la fata ei cea mică. „Eu i-am lăsat dormind pe copii. La 01.30, m-a sunat fata şi a zis: «Mami, au murit tati şi Elena!»”, a povestit Mihaela Macioc, mama adolescentei, conform observator.tv.

Tatăl și adolescenta au avut un scandal de la telefon. Bărbatul era deranjat că fata folosea prea mult telefonul! „Fata a primit un mesaj pe telefon. Avea un grup de prieteni şi trimitea mesaje. Și nu mai avea net pe telefon şi a băgat router-ul. Fata îl băga, el scotea!”, a mai declarat mama fetei ucise.

Bărbatul care a comis îngrozitoarea faptă nu era un tip violent, susține soția lui, dar era foarte retras. „Nu avea prieteni. Nu avea pe nimeni. Nu se ducea în sat să cumpere o bomboană, nu se ducea să ia o cană cu apă”.


Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii