DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
27 sept. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Protest față de plagiatul lui Cîmpeanu. Un decan intră în grevă japoneză și acuză tăcerea mediului academic: „Bagă gunoiul sub preș”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Prodromos   •   28.09.2022, 11:40

"A bon entendeur, salut!" Vae magistri, vae ministri!

Prodromos   •   28.09.2022, 11:38

"A bon entendeur, salut!" E un citat; si pentru ca e o replica a unui personaj caragialean dintr-o piesa de teatru notorie, nu mai fac nicio trimitere bibliografica. Vae magistri, vae ministri!

X01Y   •   28.09.2022, 07:31

D-le profesor, nu vă supărați că d-l președinte tace mâlc în cazul de plagiat al d-lui ministru. Știți dvs când a luat cuvântul și a înfierat aceste practici care au devenit un fenomen social, cu excepția plagiatorilor care aparțin partenerilor de guvernare? Nu, d-l președinte are drumul lui, ne oferă pe tavă ca natiune oricui, dar mai ales "partenerilor" din SUA și UE, în timp ce marii "eroi" ai neamului, Drulică și Simion-Galerie mai aveau puțin și se îmbrânceau. Lipseau doar Zombilică și *** că Reghe s-a liniștit după ce a căpăcit-o pe "manechina" lui, ca piesa sa fie completă.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

27.Alexandru39   •   28.09.2022, 00:36

Imi exprim solidaritatea totală cu profesorul Cristian PREDA si cu toti cei care nu vor rămâne indiferenţi la atentatele repetate la adresa culturii române în general si a învăţământului în special. ACUZ actualul Parlament al României si pe cele din ultimii 32 de ani, pe preşedintele Klaus Iohanis si pe toti cei care l-au precedat, ACUZ partidele care s-au aflat la conducerea ţării de la Revolutie până astăzi, pentru ruinarea învăţământului si pentru dispreţul manifestat faţă de cultură, pentru promovarea în fruntea ţării, - pe criterii aproape integral politice,- a incompetenţei, a iposturii arogante si a corupţiei, toate fortificate de cultul neruşinării si de demagogia în spatele căreia se ascunde indiferenţa faţă de soarta poporului român si de viitorul său. Pe crucea evocată de profesorul Cristian Preda, se cuvine să adaugăm : SA NU VA IERTE DUMNEZEU ! Prof.univ.dr. Alexandru MELIAN

ivryernest   •   27.09.2022, 19:17

Cristian Preda are perfectă dreptate ! Politicienii români, începând cu Elena Ceaușescu ("Academician, profesor doctor inginer, eminentă savantă de renume internațional" și codoi...) Foarte mulți dintre ei s-au inspirat de la nevasta "geniului Carpaților". Mulți vor să fie "dottore", pe baza unor diplome obținute prin diverse tipuri de furturi și falsuri, inclusiv instituționalizate. A devenit o "specialitate românească" : mititei, țuică de prună și plagiate...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Close
Închide
  Close