Mergi direct la conținut »
VIDEO | Prințul Harry și Meghan Markle, vacanță în Italia alături de George și Amal Clooney
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Prințul Harry și Meghan Markle, vacanță în Italia alături de George și Amal Clooney

VIDEO | Prințul Harry și Meghan Markle, vacanță în Italia alături de George și Amal Clooney

Prințul Harry și Meghan Markle au zburat, joi, în Italia, acolo unde au petrecut, alături de George și Amal Clooney, câteva zile la vila de pe malul lacului Como care îi aparține actorului american. 

Cuplul regal ar fi vrut să scape de drama creată de Thomas Markle, așa că a zburat, săptămâna trecută, în Italia, la reședința lui George Clooney de pe malul lacului Como, potrivit thesun.co.uk.

Invitația de a-i vizita în Italia a fost făcută de actor și Amal imediat după nunta prințului Harry cu Meghan Markle, eveniment la care soții Clooney au participat.

O sursă a declarat pentru The Sun că Ducii de Sussex s-au simțit foarte bine în vila de lux , adăugând că Meghan a fost bucuroasă să petreacă timp cu copiii cuplului, Alexander și Ella, în vârstă de 10 luni, iar Prințul Harry a fost de-a dreptul încântat să practice sport alături de actorul american.

George Clooney a cumpărat Villa Oleandra de pe malul lacului Como în 2002, pentru suma de 10 milioane de dolari. Frumoasa construcție a secolului al XVIII-lea are 25 de camere şi se presupune că ar avea un teatru în aer liber, o piscină imensă şi un garaj pentru motocicletele lui Clooney.


Uzina de la Mioveni a împlinit jumătate de veac! Cum s-a schimbat Dacia în 50 de ani


 

Close
Închide
  Close