MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2018 08:15

Procurorii militari încep audierile victimelor intervenției jandarmilor, la protestele de vineri seară

Distribuie

Procurorii militari încep audierile victimelor intervenției jandarmilor la protestele de vineri seară. Peste 400 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma violențelor de vineri seară din Piața Victoriei.

UPDATE: 11.00. Oamenii au început deja să sosească la Parchetul Militar. Femeia în scaun cu rotile împinsă de jandarmi a venit la Parchetul Militar, luni dimineață. Oamenii sunt chemaţi luni şi marţi la sediul Parchetului Militar Bucureşti de pe Strada George Georgescu 2 din sectorul 4.

Procurorii militari încep astăzi audierile referitoare la intervenția în forță a jandarmilor de vineri seară. Astfel, persoanele rănite sunt chemate la Parchetul Militar pentru a oferi date anchetatorilor. Oamenii pot veni, luni si marti, la sediul Parchetului Militar Bucuresti de pe Strada George Georgescu 2 din Sectorul 4.

Peste 30 de persoane au solicitat certificate medico-legale și au depus plângeri împotriva jandarmilor, în acest weekend.

Sâmbătă, procurorii militari au precizat că s-au sesizat din oficiu în urma incidentelor violente care au avut loc vineri seară, în Piața Victoriei, dar și că au deschis un dosar penal privind modul în care au intervenit jandarmii.

Citește și:

Piața ridică 5 întrebări. Același loc, același scop, două proteste încheiate total diferit

Foto: Inquam Photos

Citește mai multe despre jandarmi, Parchetul Militar, victoriei și violențe pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii