De Răzvan Mihalașcu,

Elena, o femeie de 38 de ani, preda limba engleză la Școala Generală din satul Săliștea, județul Alba. Ea a fost trimisă în judecată pentru a întreținut relații sexuale cu un elev de 14 ani.

Luni, profesoara a fost condamnată de Judecătoria Alba Iulia la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce și-a recunoscut vina în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, relatează Mediafax.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

”(…) admite acordul de recunoaștere a vinovației încheiat de Parchetul de pe lânga Judecatoria Alba Iulia cu inculpata D. A. Elena, …,pentru savârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor (…) condamna pe inculpata D. A. Elena, cu datele de mai sus, la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor prev. (…) deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii de 24 ore începând cu data de 11.02.2019, ora 22.40 până în data de 12.02.2019 ora 22.40.(…) interzice inculpatei exercitarea drepturilor prev. de art. 66 lit a, b Cp, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat .(…) interzice inculpatei pe o perioadă de 2 ani exercitarea drepturilor prev de art. 66 lit a, b Cp, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat a cărei executare urmează a începe conform disp. art. 68 al. 1 lit. b Cp În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani(…)” se arată în minuta pe scurt a deciziei Judecătoriei Alba Iulia.

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile
Recomandări

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile

Profesoara acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev a fost reţinută în februarie. Polițiștii s-au sesizat în urma unor informații obținute de șeful de post din comună care a aflat despre faptul că femeia ar fi avut relații intime cu un elev minor.

Potrivit procurorilor, profesoara ar fi întreținut relații sexuale cu elevul său, în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite.


Citește și:

Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații