MENIU CAUTĂ
02 Mai. 2017 15:53

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri și joi, în București și în țară

Distribuie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Potrivit acesteia, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an.

Cum va fi vremea miercuri și joi, în București și în țară

PROGNOZA METEO pentru miercuri

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi deosebit de caldă pentru începutul lunii mai, în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza și în primele ore ale nopții, în vestul și nord-vestul țării, zona de munte și pe arii retrânse în centru și nord-est. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în Munții Banatului, dar de scurtă durată și în rest, în timpul ploilor.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și va fi deosebit de caldă pentru această dată. În condițiile unui cer mai mult senin, temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar minima de 10…12 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO pentru JOI

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin îndeosebi în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade

Citește mai multe despre Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii