De Ciprian Iana,

Joi, 2 aprilie 2020, valorile termice diurne vor fi în creștere față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării, însă noaptea va rămâne foarte rece, cu temperaturi preponderent negative, anunță stirimeteo.ro. 

Cum va fi vremea în București joi 2 aprilie

În București, valorile termice diurne vor fi în creștere față de intervalul anterior, dar vremea se va menține rece, mai ales dimineața și noaptea. 

Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade și vor fi condiții de brumă. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo în țară

În țară, temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -7 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. 

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sudice, dar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări temporare în Dobrogea, cu precădere pe litoral. În orele dimineţii, dar mai ales noaptea, izolat se va forma ceață și local se va produce brumă.

Citeşte şi:

Conducerea interimară a Spitalului Județean Suceava a demisionat

Spania blochează prețurile serviciilor funerare

357 de medici și asistenți din România au fost infectați cu coronavirus, mai mult de jumătate dintre ei doar din Suceava

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente