MENIU CAUTĂ

Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Temperaturi ridicate, dar cu burniță și ceață

Distribuie

Vremea din țara noastră își păstrează același aspect din ultima perioadă, cu temperaturi ridicate, dar cu burniță și ceață. Află prognoza meteo de marți, 6 noiembrie.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi frumoasă și caldă în mare parte din țară, doar în sud-est fiind așteptate izolat unele burnițe slabe. Vântul va sufla moderat în estul Dobrogei și mai mult slab în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș și 14 și 19 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi, 6 noiembrie, o atenţionare nowcasting cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Bihor, Teleorman, Satu Mare și Argeş, unde trecător se va semnala și burniţă.

În localitățile bihorene Marghita, Săcueni, Valea lui Mihai, Diosig, Şimian, Sălard, Curtuişeni, Sălacea, Roşiori, Tarcea, Abrămuţ, Cherechiu, Ciuhoi, Buduslău, Tămăşeu şi Viişoara se va semnala ceaţă persistentă care reduce vizibilitatea sub 200 m, ocazional sub 50 m şi posibil burniţă.

Vremea în București, pe 6 noiembrie:

Ziua se anunță una ploiasă, dar temperaturile se mențin ridiicate pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între 14°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 29 km/h pe timpul zilei și de 19 km/h pe timpul nopții.

Află prognoza meteo pentru toată luna noiembrie. Meteorologii au anunțat când vin ninsorile.


Citește și… Irinel Columbeanu și-a scos iubita la joacă, în parc! Omul de afaceri are 61 de ani, iar partenera lui – 21


 

Citește mai multe despre ANM, Prognoza meteo și Vremea pe Libertatea.

Comentarii