Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru 6 septembrie. Ploi la deal și la munte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prognoza meteo pentru 6 septembrie. Ploi la deal și la munte

Vremea se încălzeşte astăzi, iar temperatura aerului va ajunge la 31 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Cerul va fi variabil iar ploi de scurtă durată sunt prognozate pentru zonele montane şi sud-estul ţării. Vântul va avea intensificări în zona Munţilor Banatului, a notat mediafax.

La noapte în vestul şi sud-vestul ţării sunt anunţate ploi în averse cu descărcări electrice. În restul ţării cerul va fi variabil, mai mult acoperit. Minimele nocturne se vor încadra între 10 şi 20 de grade, iar în depresiunile din Transilvania se va produce ceaţă.

Vremea în București

În Capitală vremea se încălzeşte azi, iar cerul va fi variabil, mai mult senin. Maxima zilei va ajunge la 30 de grade Celsius iar şansele de precipitaţii sunt reduse.

În week-end vremea se menţine caldă şi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt cu intensificări pe parcursul zilei de duminică. Minimele termice se vor încadra între 14 şi 16 grade Celsius.

Vremea pe litoral

Pe litoral, cerul va fi astăzi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius iar la noapte minima termică va ajunge la 17 grade Celsius.

Prognoza pentru următoarele trei zile

Vremea se încălzeşte în acest week-end iar maximele termice vor ajunge la 32 de grade Celsius. Sunt însă şi condiţii de ploi, mâine în est şi la munte iar duminică în vestul, nordul şi centrul ţării.

Vântul va sufla cu intensificări la munte dar şi în vestul şi estul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 20 de grade Celsius.


Close
Închide
  Close