Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru duminică, 2 iunie. Vremea rămâne instabilă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo pentru duminică, 2 iunie. Vremea rămâne instabilă

Prognoza meteo pentru duminică, 2 iunie. Vremea rămâne instabilă

Duminică, 2 iunie, vremea rămâne instabilă, însă temperaturile rămân în continuare crescute.  Vor fi înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină, potrivivit ANM. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Fenomenele mai sus menționate vor avea o probabilitate mai mare de apariție în sudul și sud-vestul teritoriului, precum și în zonele montane și submontane.

Și în Capitală, vremea se va menține în general instabilă. După-amiaza și seara vor fi înnorările temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 17 grade.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cu precădere în sud-vest și în zona Carpaților Meridionali, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

Citește și

Vă recomandăm 7 super lecturi de weekend. De la poveștile copiilor care au murit după ce au căzut în fose septice până la bizara apariţie a siglei unei companii farma pe succesele guvernării PSD

Close
Închide
  Close