Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică. Cum va fi vremea în Capitală și în restul zonelor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică. Cum va fi vremea în Capitală și în restul zonelor

Prognoza meteo pentru vineri, sâmbătă și duminică. Cum va fi vremea în Capitală și în restul zonelor

Vremea va fi în continuare frumoasă, dar ușor instabilă în Capitală și în alte zone din țară. Temperaturile se mențin și astăzi sub media normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme frumoasă dar răcoroasă. Cerul va fi variabil și mai mult senin pe timp de noapte. Media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorilor de 27 – 28 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 14 și 15 grade.

Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor, dae ploile de scurtă durată își vor face apariția, izolat și trecător în zonele montane.

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în sud-estul extrem și în zona de munte, iar noaptea în nord-vest, unde local vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, potrivit Observator. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade.

În weekend vor reveni treptat furtunile, care vor cuprinde încet-încet aproape toată țara. Temperaturile vor scădea dramatic.

Odată cu weekendul, se înmulțesc și furtunile.  În Capitală, atât sâmbătă, cât și duminică, vremea va deveni treptat instabilă. Duminică, va ploua torențial, vor fi tunete, fulgere și intensificări ale vântului. Vremea capricioasă și rece va continua și luni până seara, atunci când norii vor bate în retragere.

Furtunile vor afecta și pe cei aflați la malul mării, duminică și luni. Atunci, va ploua torențial în majoritatea stațiunilor inclusiv din zona Deltei, iar vântul va prinde putere.

Citește și

Obiecția de conștiință. Doctorii români în lupta mișcării mondiale anti-avort

Close
Închide
  Close