Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru weekendul 10-11 martie. Vom avea temperaturi de primăvară!
Ştiri Libertatea > Ştiri > Prognoza meteo pentru weekendul 10-11 martie. Vom avea temperaturi de primăvară!

Prognoza meteo pentru weekendul 10-11 martie. Vom avea temperaturi de primăvară!

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru weekendul 10-11 martie 2018. Temperaturile vor ajunge și până la 18 grade. 

Prognoza meteo 10 martie 2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, astfel încât în cea mai mare parte a țării, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe îndeosebi în partea a două a intervalului, local în jumătatea vestică a teritoriului și izolat în rest. La munte, la peste 1500 m, trecător mai pot fi precipitații și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Vor fi condiții de ceață, dimineață și noaptea, în zonele joase de relief, în special din sud și sud-est.

La munte, cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ploi, iar la altitudini de peste 1500 m precipitații mixte, ziua izolat, iar noaptea pe arii relativ extinse în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și pe spații mici în restul zonei montane. Vântul va suflă slab și moderat, cu intensificări pe crește. Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior.

Prognoza meteo 11 martie 2018

Cerul va fi mai mult noros. Temporar, mai ales în Carpații Occidentali, va plouă, iar pe crește vor fi posibile și precipitații și sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări, îndeosebi pe crește. Valorile termice se vor menține în continuare ridicate pentru această perioadă.

Vezi și prognoza meteo pentru intervalul 5-18 martie. Vine primăvara

Sursa: meteo.ro


Cum vede presa internațională anunțul întâlnirii dintre Donald Trump și Kim Jong-un

Close
Închide
  Close