Mergi direct la conținut »
Protest inedit! Un ministru a fost atacat cu un vibrator roz, în timpul unui interviu! Vezi unde s-a întâmplat asta!
Ştiri Libertatea > Ştiri

Protest inedit! Un ministru a fost atacat cu un vibrator roz, în timpul unui interviu! Vezi unde s-a întâmplat asta!

Să fii politician se pare că nu e un lucru foarte ușor. Acest lucru îl dovedește un ministru din Noua Zeelandă, care a fost victima unui atac ieșit din tipare. O femeie care se opune acordului TPPA (Trans-Pacific Partnership Agreement) a aruncat cu o jucărie sexuală în politician, chiar în timp ce acesta dădea un interviu.

Locuitorii din Noua Zeelandă se pare că au un mod unic de a-și arăta nemulțumirea față de politicienii care îi conduc. Așa se face că Ministrul Economiei Steven Joyce a fost umilit de o protestară, pe nume Josie Butler, chiar în timpul unui interviu, aceasta aruncând în el cu un vibrator roz. „Asta este pentru că ne-aţi violat suveranitatea!”, a exclamat femeia. Aceasta a fost ridicată imediat de forţele de ordine, însă tot a continuat să-și strige nemulțumirea: „Ne-aţi violat ţara, din cauza acordului TPPA, ne-aţi vândut drepturile şi libertatea. Am făcut asta pentru ţara mea!”

atac

Cu toate acestea, femeia a scăpat ieftin, fiind eliberată de oamenii legii ulterior, fără să-i aducă vreo acuzație. Ministrul însă nu s-a lăsat intimidat și a început să facă haz de necaz. „E ceva nou în politică. Poate cineva să-i trimită animaţia gif lui John Oliver, ca să terminăm povestea…?”, a glumit imediat politicianul.
Acordul de parteneriat transpacific (TPP), care va duce la crearea celei mai mari zone de liber schimb din lume, a fost semnat joi de cele 12 state partenere în cadrul unei ceremonii în Noua Zeelandă.

Close
Închide
  Close