MENIU CAUTĂ
, de Ioana Tomescu

Monica Pop, despre falsul medic ginecolog Raluca Bîrsan: „Este un act de corupție. Cine i-a permis să lucreze în spital, să răspundă”

Distribuie

Medicul oftalmolog Monica Pop a spus, într-o intervenție telefonică la postul România TV, că etichetează drept "un act de corupție" cazul falsului medic ginecolog Raluca Bîrsan, de la Spitalul Ilfov, care activează de zece ani în mod ilegal. 

Monica Pop spune, după ce a văzut diploma de licență a Ralucăi Bîrsan, că documentul seamănă cu unul real și s-a arătat uimită de faptul că aceasta a putut lucra timp de zece ani la spitalul din Ilfov. Medicul oftalmolog a adăugat că persoana care a angajat-o pe Raluca Bârsan trebuie să răspundă pentru decizia luată.

„Eu am văzut o diplomă și acea diplomă seamănă foarte tare cu o diplomă adevărată. Eu cred în continuare că este un act de corupție pentru că cine a angajat o asemenea persoană să lucreze în spital… dar acum aud niște lucruri, că nu a fost distribuită niciodată, că este doar voluntar…Este un act de corupție major. Cine i-a permis să lucreze în spital, să răspundă. Dacă se întâmplă un act malpraxis, cine e de vină?”, a spus Monica Pop, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Libertatea a dezvăluit marți că Raluca Daniela Bîrsan activează de zece ani la secția de Ginecologie a Spitalului Județean Ilfov, în baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără niciun aviz de la Colegiul Medicilor.

Ulterior, Sorina Pintea a confirmat dezvăluirile ziarului și a declarat într-o conferință de presă că documentele prezentate de falsul medic ginecolog Raluca Bîrsan de la Spitalul Județean Ilfov sunt „false”, iar aceasta „nu a fost niciodată înscrisă la examenul de rezidențiat și nu a fost medic rezident”.


Citește și:

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Declarație halucinantă a purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Ilfov: „Patronul Spitalului, Consiliul Județean”! Libertatea dă cuvântul adevăratului patron, pacientele cusute de medicul cu diplomă falsă! AUDIO: „Sunt șocată!”

Spitalul Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”

Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Comentarii