De Valentina Postelnicu,

„Susțin de mulți ani că fragmentarea opoziției a fost cel mai mare ajutor pentru PSD și proxy-ul său ALDE. Ar merita însă să ne asigurăm că înțelegem cu toții răul imens pe care PSD și ALDE îl fac României. PSD și ALDE vor lăsa țara înglodată în datorii, cu probleme grave în toate domeniile, cu o administrație politizată, împovărată de mii de firme de partid, firme căpușă ale baronilor care parazitează bugetele publice. Țara va avea nevoie de bani după o guvernare de prădători”, a transmis Turcan, pe Facebook.

Potrivit deputatei PNL, doar o guvernare clară de dreapta, orientată spre dezvoltare, creștere și modernizare poate genera resursele necesare după ce PSD-ul a secat țara de bani și a abramburit toate domeniile.

„Așadar, cred că un acord politic nu trebuie să înceapă cu negocieri de funcții, ci cu o discuție despre valori și obiective comune. Eu personal aș vrea să știu dacă discutăm despre o viitoare guvernare de dreapta, necontaminată de teme false și ferită de orice temeri cu privire la ce e de făcut. O guvernare fermă, care să își asume obiective foarte precise de modernizare a sănătății, a educației, de stimulare a investițiilor străine masive, de reducere a birocrației în relația cu statul, pe lângă multele măsuri de corectare a nenorocirilor făcute de PSD și ALDE în economie și justiție”, menţionează ea.

Turcan arată că așteptările sunt foarte mari și, istoric, România a depășit etapa jumătăților de măsură.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

” Nu în ultimul rând, cred că e important să știm dacă avem aceeași înțelegere asupra relațiilor externe, în sensul în care și colegii de la USR Plus sunt necondiționat în favoarea strângerii relațiilor atât în interiorul Uniunii Europene cât și cu Statele Unite ale Americii, partenerul strategic al României. Un semnal puternic poate fi dat semnând proiectul de modificare a Constituției pentru transpunerea rezultatului referendumului, așa cum a fost asumat la Cotroceni alături de președintele Klaus Iohannis. Săptămâna viitoare, în sesiunea extraordinară, putem depune acest proiect de lege care să plece apoi la CCR pentru verificarea de constituționalitate”, spune Raluca Turcan.

Alianţa 2020 USR-PLUS a transmis, joi, o scrisoare deschisă în care face o invitație la un dialog politic responsabil pentru a găsi soluții corecte în urma actului de guvernare eșuat al actualei majorități parlamentare și pentru pregătirea unei alternative viabile de guvernare în 2020.

Citeşte şi:
Concedieri masive în teatre, după ce Guvernul și Firea au tăiat bugetul instituțiilor culturale! 54 de oameni au fost dați afară de la TNB, 31 de la ARCUB!

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor