Fata din localitatea Slobozia Bradului, care provine dintr-o familie de rromi, a fost răpită joi seara de patru persoane, printre care și un tânăr de 20 de ani care voia să se însoare cu ea.

Tatăl fetei a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că patru persoane pe care le cunoaşte, respectiv un bărbat şi o femeie, fiul acestora în vârstă de 20 de ani, împreună cu încă un tânăr, în vârstă de 29 de ani, au intrat în casă, fără acordul proprietarului şi apoi au fugit cu fata.

„Din cercetările efectuate a rezultat că încă din data de 15 august a.c. între cele două familii au avut loc întrevederi şi discuţii, în vederea căsătoririi copiilor lor, însă cererea în căsătorie a fost în cele din urmă respinsă.26 de poliţişti au desfăşurat activităţi specifice pentru identificarea minorei, iar în urma acestora fata a fost depistată pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezenţa tânărului în vârstă de 20 de ani”, potrivit IPJ Vrancea, cita6t de Adevărul.

Tânărul de 20 de ani și tatăl său au fost reținuți pentru 24 de ore urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi:

Două fete, de 13 ani şi 14 ani, din Constanța au susținut că au fost răpite şi violate pentru a nu fi pedepsite de părinți

O mamă din Constanța a reclamat că fiica ei a fost răpită. Ce au descoperit polițiștii

O fată de 14 ani din Iași și-a minţit mama că a fost răpită, pentru a fugi la Bucureşti. Avea întâlnire cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase