De Adrian Ilie,

După ce Biroul Executiv al PNL a aprobat desemnarea Violetei Alexandru, la propunerea lui Ludovic Orban, în funcția de președinte al PNL București. Rareș Bogdan a spus că noul lider al organizației va trebui să fie foarte ferm cu colegii săi.

„I-am spus și în ședință: ea este un om foarte elegant, distins, la București să știe că sunt și crocodili, și șobolani mari și persoane care trebuie să fie puse la punct, când e cazul, să nu se lase încălecată. I-am spus să aibă un ciocan învelit în catifea”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta susține că a reușit să crească în sondajele de opinie din București la capitolul încredere de la 26% la începutul campaniei la un nivel care variază între 34 și 39%.

„Sper să pot să duc o parte din încrederea asta sper PNL, pentru că are mai puțin în București, 17%, deci jumătate din scorul pe care îl am eu, dar sunt convins că cu muncă sunt convins că putem ajunge acolo”, a adăugat europarlamentarul liberal.

După demisia lui Cristian Bușoi din funcția de președinte al PNL București, Rareș Bogdan a anunțat că ar fi dispus să preia conducerea organizației, în anumite condiții. Printre acestea el a invocat dreptul de numi singur secretarul general și trei prim-vicepreședinți ai organizației.

Până la urmă, președintele Ludovic Orban a decis să o propună pe Violeta Alexandru pentru această funcție, propunere aprobată de Biroul Executiv cu 21 de voturi favorabile, două împotrivă și două abțineri.

Citește și:Violeta Alexandru, propusă de Orban șefă la PNL București. Reacția lui Rareș Bogdan

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă