De Daria Maria Diaconu,

„Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoiala refectoarelor, fără falsitățile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferința! O ființă caldă cu suflet bun, care ajuta cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani”, a scris Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

Vedeta a vorbit și despre retragere din viața publică a jurnalistei. Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nimeni nu a reușit să o ajute pe Cristina Țopescu în lupta sa cu depresia.

„Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuză contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită! Și nimeni din cei puțini rămași în jurul ei nu a reușit să o ajute, fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!! De aia nimeni nu a căutat-o de sărbători.

Prieteni adevărați nu prea avea! „Prietenii” apar acum pe tv să își dea cu presupusul. Real însă, nimeni din cei din jur nu a ajutat-o, nimeni nu a insistat să meargă la un medic, deși simptomele depresiei pot fi recunoscute ușor, cu ochiul liber.
Păcat, mă doare sufletul!!! Rămas bun, Cristina Țopescu!!!”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Vedeta TV a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni. Alerta a fost dată de o vecină, care a anunțat poliția că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Citeşte şi:

18 procurori s-au înscris pentru șefia parchetelor. Cătălin Predoiu: „Sunt mulţi candidaţi”

Ce i-ar fi spus Emil Constantinescu unui fost ambasador SUA: ”Românii nu sunt ca negroteii voștri”

A luptat la Revoluție, a fugit în Australia și s-a întors să lucreze cu copiii obligați să se prostitueze. Povestea de film a Ianei Matei

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense