MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Reacția lui Florin Călinescu după ce Liviu Dragnea l-a criticat pe iniţiatorul mişcării #şîeu: „Livulică, tu treci la aprozare și napolitane”

Distribuie

Florin Călinescu a postat, vineri, pe Facebook, un mesaj prin care îl critică pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a acuzat pe iniţiatorul mişcării #şîeu, Ștefan Mandachi, că face circ. 

Redăm integral mesajul postat de Florin Călinescu pe contul lui de Facebook:

Aflat intr-un cuib dambovitean de viespi pesediste, livulica a mai ejaculat o tona de venin.
Ca, Mandachi, a facut circ. Ca doar el, livulica si partidul respectiv, vor face autostrazi in aceasta tara. Pe care doar ei o iubesc.
Mandachi a facut ceva.
livulica, tu treci la aprozare si napolitane. Asa cum ne-ai promis.

Liviu Dragnea îi consideră pe cei ca Ștefan Mandachi, cel care a realizat primul metru de autostradă din România, „niște șmecheri”.

„Ei fac circ, noi facem autostrăzi”, a spus președintele PSD, referindu-se la faptul că vineri, la ora 12, au fost începute lucrările la autostrada Iași-Târgu Mureș.

Liderul PSD și-a continuat atacul la adresa antreprenorului român, afirmând că, dacă a cheltuit 100.000 de euro ”pentru acest circ”, ar fi putut să-i doneze unor copii.


Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat


 

Comentarii