MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Reacția lui Ștefan Mandachi după ce Liviu Dragnea l-a acuzat că face circ. „Nu fac politică”

Distribuie

Ștefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava care a inițiat mișcarea #șîeu, a declarat că nu comentează declarații politice, după ce Liviu Dragnea, liderul PSD, l-a acuzat că face „circ” prin inaugurarea simbolică a primului metru de autostradă al Moldovei.

Înconjurat de aproape 2.000 de oameni, Ștefan Mandachi a inaugurat vineri, 15 martie, la ora 15, primul metru de autostradă din Moldova.

„Sunt copleșit de solidaritatea care a fost între români astăzi. Sunt foarte multe companii din România care au reacționat pozitiv. Acele mari companii sau corporații care nu au manifestat pentru autostrăzi probabil că nu au nevoie de drumuri”, a declara omul de afaceri din Suceava, pentru Digi24.

Demersul său a fost criticat de președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Citeam niște comentarii de la oameni, care gândesc și sunt informați și nu mai suportă atâtea minciuni. Acel om de afaceri, care înțeleg că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia, putea să-i dea, nu știu, la niște case de copii sau să-i doneze undeva. A zis plec să văd dacă s-au început lucrările pe autostradă în Moldova. Și a plecat spre București. Numai că legea aprobată în Parlament este autostrada Târgu Mureș – Iași. Ce căuta spre București? Totul este circ.” – a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Stirile Protv.

Ștefan Mandachi nu a vrut să comenteze atacul lui Liviu Dragnea.

„Nu vreau să comentez reacția asta: dacă sunt la 2 metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro”, a spus Ștefan Mandachi. 

„Nu comentez declarații politice pentru că nu fac politică. E problema lui”, a adăugat Mandachi.

Om de afaceri Ștefan Mandachi din Suceava a lansat o provocare pentru toți românii: a propus ca în 15 martie să oprească activitatea pentru 15 minute în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din România. Ștefan Mandachi, care deține un lanț de restaurante fast-food și un complex hotelier în Suceava, a construit simbolic, în 7 ore, pe un teren privat, cu 17 oameni, primul metru de autostradă din Moldova, pe care îl va inaugura tot în 15 martie. Mai mulţi oameni de afaceri şi mai multe primării s-au alăturat deja demersului.

Ascultă imnul oficial al campaniei „România vrea autostrăzi”. 


Citește și:

Primele filmări de la Mărculești, lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO


 

 

Comentarii