Mergi direct la conținut »
Reacție dură a Magdei Vasiliu după mitingul diasporei. "Avem la conducere penali, semidocți și slugi"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reacție dură a Magdei Vasiliu după mitingul diasporei. „Avem la conducere penali, semidocți și slugi”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a avut o reacție dură după violențele care au avut loc la mitingul diasporei din 10 august 2018.

De Dana Aramă,

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de știri de la postul de televiziune Prima TV, a reacționat extrem de dur după incidentele care au avut loc la protestul diasporei, din data de 10 august 2018.

„Asta a devenit România… Un stat represiv. Un infern…. Avem la conducere penali, semidocți și slugi…

…Mie mi vine să plâng de nervi și neputință…. Iar dacă ne oprim acum nu mai e cale de întoarcere…

Ăsta e rezultatul anilor în care românii au tolerat, au înghițit mizerii și s-au lăsat călcați în picioare… Așa erau obișnuiți din comunism… Și am ajuns aici, într un moment în care „acum ori niciodată croiește ți altă soartă!” are mai mult sens că oricând!”, a precizat Magda Vasiliu pe contul său de socializare.

 

Mitingul diasporei s-a desfășurat în data de 10 august 2018, în Piața Victoriei. Aproximativ 100.000 de oameni s-au adunat în fața Guvernului, pentru mitingul care s-a făcut remarcat mai mult prin violențele dintre grupuri de huligani și jandarmii care au folosit gaze lacrimogene. Două arme de foc au fost furate de la jandarmi. Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentelor care au fost prezentate pe larg și în presa internațională.


Citește și: Simona Halep a câștigat titlul la Montreal. Este al treilea succes din 2018 și al 18-lea al carierei. Scandare anti-PSD din tribună, la finala cu Sloane Stephens / VIDEO


 

Close
Închide
  Close