Mergi direct la conținut »
Regina Sirikit a Thailandei a fost internată în spital

Biroul de Presă al Casei Regale Thailandeze a transmis, miercuri, că Regina Sirikit a Thailandei, în vârstă de 86 de ani, a fost internată într-un spital din Bangkok cu febră. 

De Andreea Radu,

Regina a fost spitalizată marţi după ce a făcut febră de la o infecţie a vezicii urinare, a afirmat Biroul într-o declaraţie, potrivit Agerpres.

Sirikit este fosta soție a regelui Bhumibol Adulyadej, care a murit în anul 2016, după șapte decenii pe tronul Thailandei, și mama actualului rege, Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, în vârstă de 66 ani. Vajiralongkorn urmează să fie încoronat oficial la începutul lunii mai.

Regina Sirikit este rar văzută în public. Cele mai recente fotografii ale reginei au fost făcute publice cu ocazia celei de-a 86-a aniversări, în luna august. La scurt timp după aceea, Sirikit a fost internată în spital cu temperatură ridicată, însă a fost externată după câteva zile.

Foto: EPA


Recomandările culturale ale săptămânii. De la musicalul după povestea lui Robinson Crusoe la romanul care ne pune în capul unui bărbat singular


 

Close
Închide
  Close