„Ziua Armatei? Nu am știut că e ziua armatei. Fasolea este bună, întotdeauna cea făcută la cazan este mult mai bună. Ne bucurăm, la mulți ani și să le țină Dumnezeu obiceiul”, a spus unul dintre buzoienii amatori de fasole.

fasole 1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Hrana ostășească a fost servită în caserole, iar organizatorii au adus în centrul orașului mai multe mese pentru ca oamenii să poată servi mâncarea caldă.

„Cea mai bună este fasolea ostășească, mâncarea de bază în armată. Așa era și pe vremea mea și cred că așa este și acum”, a spus un pensionar în timp ce gusta cu poftă din mâncarea gătită în bucătăria de campanie.

Printre cei mai pofticioși s-a numărat și un fost militar de carieră, acum pensionat, care a venit special să mănânce fasolea la cazan pe care spune că o servea în fiecare an de Ziua Armatei atunci când era în activitate.

Alertă la Banca Națională după alegeri. Investitorii încep să părăsească România, trendul s-ar putea accentua după parlamentarele de duminică

Recomandări
Alertă la Banca Națională după alegeri. Investitorii încep să părăsească România, trendul s-ar putea accentua după parlamentarele de duminică


::placeholdeR–>

Chiar dacă fasolea oferită de Armată a fost apreciată de majoritatea celor prezenți, au existat și voci mai critice care ar fi dorit să simtă mai multă carne în porțiile oferite.