De Cristian Burcioiu,

Lucrurile s-au mişcat extrem de bine şi de repede în cazul acestui proiect legislativ iniţiat de senatorul Vochiţoiu, al treilea om din Senatul României. La doar câteva zile după ce a fost înaintată Parlamentului, iniţiativa a primit deja primul aviz favorabil, în urma unei evaluări preliminare, din partea membrilor  Departamentului Legislativ – Direcţia Proceduri Parlamentare, Sinteză şi Evidenţă Legislativă, Servicuiul Tehnic Legislativ. „Cu privire la propunerea legislativă privind acordarea pentru familiile cu venituri reduse a diferenţelor de tarif la serviciile de alimentare cu apă şi canalizare furnizate de S.C. Apa Serv S.A. Valea Jiului, precizăm că aceasta corespunde principiilor şi normelor constituţionale şi, totodată, se integrează în sistemul legislativ existent(…)Precizăm că, în prezent, pe agenda de lucru a Senatului nu se mai află o iniţiativă legislativă cu un obiect de reglematare similar”, se precizează în actul încheiat de echipa de specialişti a senatului.
Asta înseamnă că proiectul de lege propus de senatorul PP-DD Haralambie Vochiţoiu, al doilea înaintat Parlamentului în numai câteva zile, după cel referitor la „trenurile zăpezii” care ar urma să circule la tarife mult reduse în Valea Jiului,  mai are doar un pas până ce va deveni aplicabil. Astfel, în curând, şi „ortacii” cu salarii modeste, pensionarii cu venituri mici şi şomerii din Valea  vor fi scutiţi de procente bune din tariful normal al apei de la robinet.
„Pe de o parte le multumesc colegilor din Departamentului Legislativ – Direcţia Proceduri Parlamentare, Sinteză şi Evidenţă Legislativă, Servicuiul Tehnic Legislativ care au examinat şi avizat proiectul social de lege care îi vizează pe cei din valea Jiului, iar pe de altă parte vreau să îi asigur pe toti care au votat PP-DD şi pe mine că tot ce am promis vom încerca sa reealizăm. Sper ca toţi parlamentarii din judeţul Hunedoara să facem front comun, atunci când va fi nevoie de vot,  în susţinea acestui proiect social de lege care, cu siguranţă, le va schimba în bine viaţa celor nevoiaşi din Valea Jiului”, ne-a declarat în exclusivitate senatorul PP-DD Haralambie Vochiţoiu (foto), secretarul Senatului.
 
 
 

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări