MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 14:55

Român ucis în apartamentul său de la Londra, la jumătate de oră după ce polițiștii au găsit altă victimă

Distribuie

Radu Nicolae, originar din Brașov, a fost găsit înjunghiat în apartamentul în care locuia cu iubita sa și fiul său de doar șase luni, la Londra. Oamenii legii sunt în aletă, după ce în zonă a mai fost o crimă descoperit cu o jumătate de oră înainte.

Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor. El s-a stabilit în zona Colindale, alături de iubita lui și fiul său în vârstă de șase luni. Zona este liniștită, iar vecinii au fost șocați când au auzit ce s-a întâmplat. Tânărul a fost găsit fără suflare, înjunghiat, în apartamentul său, duminică, 15 aprilie. Ulteriror a fost dus la spital, dar cadrele medicale nu au mai putut să-i salveze viața, din cauza hemoragiei masive. Anchetatorii au dezvăluit că tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori.

Tânărul avea mulți prieteni în Marea Britanie, iar aceștia au declarat poliției că tânărul era liniștit și nu a avut conflicte în ultima vreme. Radu își iubea copilul și era fan înfocat de fotbal. El se mai înțelegea bine și cu iubita lui.

Publicația Evening Standard relatează că autoritățile anchetează în același timp și o a doua crimă, cu același mod de operare, după ce o femeie, în vârstă de 30 de ani, a murit în locuința sa din Brixton, nu foarte departe de zona în care a fost înjunghiat românul. Publicația arată că polițiștii ar fi audiat doi suspecți în acest caz, un bărbat și o femeie în vârstă de 20 de ani. Într-un comunicat de presă, Scotland Yard a anunțat că de la începutul anului până în prezent, la Londra au fost înregistrate 59 de crime.

La sfârșitul lunii maritie, un alt român în vârstă de 20 de ani, care a sosit în Marea Britanie la începutul anului, a murit în brațele celui mai bun prieten, după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial aglomerat de la Londra


REPORTAJ / O craioveancă vrea să îi invețe pe tineri să poarte cu mândrie ia: A trebuit să ne deschidă străinii ochii'

Loading...
Comentarii