MENIU CAUTĂ

S-au ocupat toate locurile în tabăra pentru pensionari din Grecia și nu se mai fac înscrieri

Distribuie

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă, prin intermediul unui comunicat, că s-au ocupat toate locurile în tabăra pentru pensionari în Grecia şi că nu se mai fac înscrieri. S-au înscris 1.400 de seniori, cu 400 peste limita de 1.000 de locuri disponibile și au fost validate deja 750 de dosare.

VIDEO/ Pensionarii acuză că vacanțele gratuite în Grecia s-au dat preferențial. Ce răspund organizatorii

970 de pensionari s-au înscris pentru tabăra gratuită din Grecia. Primăria Capitalei dezminte suplimenarea locurilor

VIDEO/Radiografia unei generații: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. ”Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”

Pensionarii din București vor pleca în excursie în Grecia pe banii Primăriei. Peste 1,5 milioane de lei, cheltuiți pentru vacanțe

„Au fost ocupate toate locurile în Tabăra tematică ‘La pas prin tărâmul legendar al Greciei’. Lista este completă, nu se mai fac înscrieri în cadrul acestui proiect”, relevă un comunicat al PMB.

Conform sursei citate, Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti informează că nu se mai fac înscrieri pentru acest proiect, întrucât există deja un număr de 400 de persoane aflate pe lista de aşteptare, iar acestea vor fi contactate telefonic doar în cazul retragerii sau nevalidării vreunui dosar dintre cele 1.000 de persoane aflate pe lista de înscrieri, până la ocuparea locurilor. Primăria Capitalei dezminte suplimenarea locurilor.

Municipalitatea menţionează că, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru înscrieri, au fost preluate şi dosare cărora le-a lipsit adeverinţa medicală sau asigurarea de călătorie pentru perioada în care s-au înscris, acestea având obligaţia de a le depune ulterior, în termen de trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului, la sediul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti din bulevardul Basarabia nr. 37 – 39, intrarea D-113, în intervalul orar 10.00 – 16.00.


Citește și:  INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei  


 

Citește mai multe despre dosare, excursie, Grecia, primaria capitalei și tabără pe Libertatea.

Comentarii