MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2018 12:55

#salvatipipera / Interviu cu Vera Marin, președinta Asociației pentru Tranzitie Urbană din România, despre normele privind construcția „zgârie-norilor”

Distribuie

#salvatipipera. Vera Marin, președinta Asociației pentru Tranzitie Urbană din România, a venit la Interviurile Libertatea LIVE, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre planul urbanistic zonal și dezvoltarea zonei Pipera. 

Vera Marin este arhitect cu specializare în dezvoltare urbană integrată și management de proiect, Vera Marin este cadru didactic la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti din 2000, preşedinta Asociaţiei pentru Tranziţie Urbană din 2001, și vicepreședintele Asociației de-a Arhitectură din 2013. A coordonat numeroase proiecte de cercetare aplicată, dar și proiecte culturale, de educație, de dezvoltare comunitară în relație cu spațiul. Subiectele preferate sunt legate de regenerarea urbană în centre istorice, de spații publice în marile ansambluri de locuințe colective, dar și de bună guvernanța și planificare participativă.

Alături de Vera Marin, în studioul Libertatea LIVE vine și arhitectul Mihaela Negulescu, doctor în mobilitate urbană, profesor asociat al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu' București.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că salvar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail salvatipipera@libertatea.ro

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.

Citește mai multe despre #salvatipipera și #salvatipipera pe Libertatea.

Comentarii