Soția portarului de fotbal Iker Casillas, 39 de ani, care a pozat cu noul său look, a spus că a învățat că ”nu poți controla totul și că trebuie să trăiești în prezent”.

View this post on Instagram

Compartir y agradecer siempre @elle_spain . Juntas, todavía mejor @rosalia.vt . #Repost @elle_spain ・・・ Sara Carbonero, en una portada única, se suma en nuestro número de julio a la acción #ELLESolidArty, una galería virtual con imágenes donadas por fotógrafos de moda e ilustradores y obras de tótems del arte que se pondrán a la venta para recaudar fondos para la Federacion Española de Bancos de Amimentos (fesbal – @fesbal_org). Es tiempo de COMPARTIR. Te contamos todo sobre esta acción y sobre nuestro número más solidario de #ELLEjulio, en ELLE.es | LINK EN BIO| @caixabankexperience @amazon . . #ELLE4FOOD #CaixaBank . . Por @gema_veiga |Foto: @mariosierrafotografo | Intervención artística @jorgegalindo_studio | Realización @sylviamontoliuelle | #makeup #hair @vickymarcosg |Directora de moda: @laura_somoza | Directora Creativa: @ananiciezarubio | Directora de Producción: @elvirarigalelle | Directora de Eventos: @rocioalvarezdelacampa

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Sara Carbonero a mărturisit că începe optimistă fiecare zi de când a fost diagnosticată cu cancer. ”Când mă trezesc, mă gândesc la cel puțin trei lucruri pe care le am și pentru care mă consider privilegiată”, a zis Sara Carbonero, citată de digisport.ro.

Așa se menține optimistă, precum și prin exercițiile de meditație, pe care le-a descoperit recent.

”Meditez și practic exerciții de respirație zilnic. Le recomand, mie mi-au schimbat viața. E bine să avem acel puțin timp cu noi, să ne întrebăm ce vrem în viață, să învățăm să ne ascultăm”, a explicat spanioloaica.

Sara Carbonero a mai dezvăluit că marea ei bucurie este libertatea. ”Să simt nisipul sub picioarele mele, sunetul valurilor, să văd un apus pe terasă cu prietenii mei”, a zis ea.

Totodată, soția lui Casillas a spus că i-ar plăcea să scrie o carte, că ar fi un ”vis împlinit”.

Ad placeholder

Despre carantina generată de pandemia de COVID-19, Sara Carbonero a spus că a fost de bun augur pentru familia ei de a întări legăturile dintre membri.

”Am avut tot timpul din lume să-l petrecem împreună. Să ne uităm la filme după cină, să jucăm board games, șah, să ascultăm muzică…”, a mai afirmat Sara Carbonero.

Citeşte şi:

VIDEO | Românii, la coadă ca să plece cu avionul. Cum arată Aeroportul Otopeni după ridicarea restricțiilor de călătorie

Consiliul Fiscal estimează că România va avea o cădere economică de 8%-9%, dacă pensiile vor creşte cu 40%

“Partea erotico-sexuală e foarte importantă în viața tuturor”. Marius Florea Vizante a povestit, în premieră, detalii despre rolul său din serialul “Videochat”

„I-am dat un picior în gură de nu știa cine l-a lovit” » Cine e omul care a îndrăznit să-l pedepsească pe favoritul familiei Ceaușescu. Ce a urmat
PARTENERI - GSP.RO
„I-am dat un picior în gură de nu știa cine l-a lovit” » Cine e omul care a îndrăznit să-l pedepsească pe favoritul familiei Ceaușescu. Ce a urmat
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
HOROSCOP
Horoscop 10 august 2020. Peștii fac cheltuieli mari, din impuls sau în urma unor decizii legate de bani
RECOMANDĂRI