Mergi direct la conținut »
Școlile din județele Constanța și Tulcea rămân închise și miercuri din cauza viscolului și ninsorii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Școlile din județele Constanța și Tulcea rămân închise și miercuri din cauza viscolului și ninsorii

Școlile din județele Constanța și Tulcea rămân închise și miercuri din cauza viscolului și ninsorii

Școlile din județele Constanța și Tulcea rămân închise și miercuri din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, fiind prognozate în continuare ninsori viscolite și ger, au anunțat autoritățile județene.

De Cătălin Schipor,

Autoritățile au anuțat că în dimineața de 28 februarie, începând cu ora 6.00, și până la ora 20:00, în județul Constanța se instituie iar Cod Portocaliu, după ce marți după-amiază s-a trecut la un cod mai blând, respectiv Cod Galben. Pe timpul Codului portocaliu se vor înregistra intensificări susținute ale vântului cu rafale de până la 55-70km/h, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută sub 50 de metri.

În aceste condiții, autoritățile constănțene au decis să mențină închise și miercuri toate unitățile de învățământ din județ.

Dacă în județul Constanța s-a decis ca tot ce este învățământ preuniversitar să își suspende cursurile, în județul Tulcea autoritățile au luat decizia să mențină deschise grădinițele cu program prelungit pentru a veni în ajutorul părinților care nu au cu cine își lăsa copiii.

Citește și: ANALIZĂ/”Plâng” caloriferele la Timișoara, pe cod galben de ger: cărbunele vine cu porția și gazul a fost limitat/FOTO

Close
Închide
  Close