Mergi direct la conținut »
Secții de votare din Londra evacuate din cauza unei bombe din al Doilea Război Mondial
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Secții de votare din Londra evacuate din cauza unei bombe din al Doilea Război Mondial

Secții de votare din Londra evacuate din cauza unei bombe din al Doilea Război Mondial

Două secţii de votare din Londra au fost evacuate joi, în timpul alegerilor europarlamentare din Regatul Unit, după ce pe un şantier din zona Kingston din sud-vestul metropolei a fost găsită o bombă neexplodată din al Doilea Război Mondial, transmite PA, preluată de Agerpres.

De Adrian Ilie,

Poliţia a blocat accesul în apropiere şi a evacuat de asemenea unele locuinţe, două campusuri şi un liceu unde aveau loc examene. După ce au examinat bomba, specialiştii poliţiei au făcut apel la pirotehniştii militari.

Alegătorii afectaţi de incident au fost îndrumaţi spre alte secţii de votare. Cordonul de poliţie urma să rămână în cartier până joi seara. Localnicii care au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele au fost îndrumaţi către biserica reformată din Eden Street. Secţiile închise sunt cele de la bisericile St John the Evangelist din Grove Lane şi St Raphael (catolică) din Portsmouth Road.

Universitatea Kingston, ale cărei campusuri din Penrhyn Road şi Knights Park au fost evacuate, a anunţat că studenţilor şi personalului li s-a recomandat să meargă acasă. La liceul Surbiton, elevii din clasa a 10-a aveau programate examene; cel de latină a fost întrerupt la declanşarea alarmei, iar altele au fost amânate, a declarat un părinte.

Citește și: Alegeri europarlamentare. Britanicii votează joia ca să nu ajungă turmentați la urne

 
 
Close
Închide
  Close