Mergi direct la conținut »
Miting PSD organizat la Craiova, săptămâna viitoare. Şedinţa conducerii PSD pentru remaniere va avea loc tot săptămâna viitoare
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Miting PSD organizat la Craiova, săptămâna viitoare. Şedinţa conducerii PSD pentru remaniere va avea loc tot săptămâna viitoare

Miting PSD organizat la Craiova, săptămâna viitoare. Şedinţa conducerii PSD pentru remaniere va avea loc tot săptămâna viitoare

Social-democraţii se vor reuni, săptămâna viitoare, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, pentru a decide remanierea miniştrilor Rovana Plumb şi Natalia Intotero, aflate pe locuri eligibile, la alegerile europarlamentare din luna mai. Tot săptămâna viitoare, partidul va organiza un miting de amploare, la Craiova, unde va participa şi preşedintele PSD Liviu Dragnea.

De Valentina Postelnicu,

Liderul PSD a anunţat deja că miniştrii care candidează la alegerile din 26 mai trebuie să se retragă din Guvern. Astfel, Rovana Pumb şi Natalia Intotero ar urma să demisioneze din funcţii, pentru a se ocupa de campania de la europarlamentare.

Rămâne de văzut dacă, odată cu plecarea celor două candidate din Guvern, PSD va decide o remaniere mai mare, care să includă şi alţi miniştri, sau chiar o restructurare a Guvernului. Asta în condiţiile în care, în ultima vreme, au existat nemulţumiri, în partid, faţă de activitatea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Liviu Dragnea l-a ironizat pe ministru, în faţa presei. ”Ar trebui să modificăm Constituția, să rămână el ministrul Justiției, că este cel mai bun,. Dar nu din țară, din toată regiunea!”, a spus președintele PSD.

Între timp, partidul continuă mobilizarea pentru campanie. Conducerea PSD a avut mai multe întâlniri, la Parlament, cu organizaţiile din teritoriu, şi urmează ca în perioada următoare să discute şi cu filialele din Capitală.

Săptămâna viitoare, PSD va organiza un miting mare, la Craiova, fieful PSD-ului, condus de candidatul la europarlamentare Claudiu Manda. De altfel, toate organizaţiile urmează să trimită a centru propunerile de mitinguri, astfel încât conducerea PSD şi candidaţii să îşi stabilească un program de participare la aceste evenimente.

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei
Recomandări

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei

PSD a stabilit că va face, pe lângă campania tradiţională, din uşă în uşă, şi o campanie agresivă în online, vizând electoratul mai tânăr şi din oraşe.

În acest sens, a fost creat un site de campanie, iar pe pagina oficială de Facebook sunt postate, zilnic, zeci de materiale de campanie, cu realizările guvernării.

Continuă şi vizitele conducerii PSD în teritoriu, după ce liderul Liviu Dragnea a făcut o pauză, în urma problemelor cu spatele.

Citeşte şi: Își mângâie ficatul și-i spune „Paulică”, după numele salvatorului ei! Povestea Vasilicăi Sârbu, femeia care a primit un organ vital de la un băiat de 7 ani călcat de mașină

Close
Închide
  Close