De Ana Hațeg,

În acest timp, supraveghetorul dispecerilor de la 911 se uita la filme pe Netflix, scrie CNN.

Guadalupe Herrera conducea lângă o benzinărie din Coral Springs pe 9 iunie, când un obiect care părea a fi un glonț i-a pătruns prin parbriz, trecându-i aproape de cap.

Ea a sunat la 911 de trei ori cerând ajutor, dar polițiștii nu au fost trimiși decât după 34 de minute deoarece apelul a fost înregistrat doar ca ”incident suspect” și nu ”împușcătură”.

„Nu știu ce să fac. Nu știu dacă ar trebui să cobor din mașină sau să merg mai departe. Ce se va întâmplă dacă vor trage din nou?”, le-a spus femeia dispecerilor de la 911. Ulterior, femeia a mai sunat de două ori înainte de a conduce singură până la secția de poliție.

Poliția a spus că dispecerii nu au trimis ajutor mai repede deoarece apelul femeii a fost înregistrat greșit.

La dispeceratul 911 s-a început o anchetă, iar anchetatorii au descoperit că în timpul în care Herrera suna pentru a cere ajutor, supraveghetorul dispecerilor care au înregistrat greșit apelul, Julie Vidaud urmărea un serial pe Netflix pe computerul său de muncă.

Supraveghetoarea a spus că deși este posibil ca filmul să fi rulat pe computerul său, ea nu se uita la el fiind ocupată cu alte sarcini de serviciu.

Cei doi operatori 911 care au gestionat apelurile Herrera nu mai lucrează, unul a fost concediat, iar celălalt a fost concediat pe motive disciplinare.

În urma incidentului, 911 și-a schimbat politica internă și nu va mai permite difuzarea de servicii media în timpul serviciului.

Citeşte şi:

Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Sandu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro. „Au încercat și încă mai încearcă să mă lege!”

Statul român îi refuză lui Adrian Coman dreptul de a vota la prezidențiale, pentru că este căsătorit cu o persoană de același sex! Îndemnat să mintă, el a refuzat

Descoperirea uimitoare făcută de Microsoft după ce a introdus săptămâna de lucru de patru zile în Japonia

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală