De Bobi Neacșu,

Şeful Poliţiei din Câmpulung Muscel, Gheorghe Ciolan, este demis de ministrul Vela chiar în ziua în care Libertatea a publicat povestea tragică a unei adolescente dintr-un sat de lângă Câmpulung, Mihaela Miloiu, racolată de proxeneţi și ucisă ulterior, pentru că fata a depus mărturie la DIICOT într-un dosar de proxenetism, scrie argesulonline.

Măsura a fost luată ca urmare a incapacităţii de a ţine sub control activitatea grupărilor de proxeneţi şi traficanţi de persoane din oraş, mai scrie sursa citată.

Libertatea a scris pe larg povestea Mihaelei Miloiu, care a fost asasinată la scurt timp după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori.

Mihaela Miloiu a fost ucisă cu 26 de lovituri de cuţit. Cadavrul ei a fost găsit într-o pădure din localitatea franceză Frasnois.

Citeşte şi:

Doar Căminul cultural îl mai poate salva pe Brâncuşi

Motivarea instanței în cazul Beuran: „A transformat o instituţie publică de prestigiu în propria piaţă de desfacere”. Medicul a recunoscut că a luat mită de 10.000 de euro

Ultimele zile din viaţa Mihaelei Miloiu, fata traficată și omorâtă la Lausanne! ”Cum a putut ea să moară în atâta indiferență?”