MENIU CAUTĂ

Senatorul Adrian Țuțuianu: „Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei”

Distribuie

Senatorul Adrian Țuțuianu, intrat recent în Pro România, spune că există o singură soluție pentru dezamorsarea crizei numirii miniștrilor pe portofoliile neocupate, și anume ca PSD să nominalizeze o altă persoană în locul Liei Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării. "Nu te poți juca la nesfârșit propunând aceeași persoană", a spus Adrian Țuțuianu.

Intrat de puțin timp în partidul lui Victor Ponta, Țuțuianu a avansat și o posibilă explicație pentru nominalizarea repetată a Liei Olguța Vasilescu. „Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană” a declarat senatorul, la Digi24.

Ambele părți implicate, și PSD și Klaus Iohannis, joacă din punct de vedere politic această numire. Dl. Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.

PSD și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea. A doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului”, a interpretat faptele Țuțuianu.

Președintele Klaus Iohannis i-a comunicat joi premierul Viorica Dăncilă că a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării. Nu are experiența necesară, a făcut declarații controversate și a avut presiuni asupra justiției, consideră Președintele României.


Citește și: VIDEO/ Domeniul Cantacuzinilor de la Florești, reînviat de stră-strănepoata celui mai bogat român al tuturor timpurilor!


 

Comentarii