MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2018 19:35

Șerban Pop, fostul șef al Fiscului, a fost prins în Italia. A fost arestat și se află în Penitenciarul Como

Distribuie

Șerban Pop, fostul șef al Fiscului, a fost prins în Italia, potrivit unor surse judiciare. Acesta a fost arestat și se află în acest moment în Penitenciarul Como.

Șerban Pop, fostul șef al Fiscului, a fost depistat, marți, în Italia, în Como, potrivit unor surse judiciare. Fostul șef al Fiscului era dat în urmărire generală, astfel că se va aplica mandatul european de arestare, urmând ca instanța din Italia să se pronunțe asupra executării mandatului și predării acestuia către România, după transmiterea documentației necesare de către instanța din România.

În acest moment, Șerban Pop este arestat și se află în Penitenciarul Como.

Șerban Pop a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Alinei Bica, fiind acuzat de trafic de influență. Este vorba despre dosarul în care Bica a fost achitată și în care a mai fost condamnat și Horia Simu.

Ulterior condamnării, Șerban Pop a fost dat în urmărire națională și internațională.

Șerban Pop a fost numit în fruntea ANAF în aprilie 2012, de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta declara atunci că l-a ales pe Şerban Pop „pe baza mai multor recomandări', apreciind că Pop are „un CV impecabil'. Pop a fost retras de la conducerea Agenţiei de Administrare Fiscală în aprilie 2013, după o discuţie cu premierul Ponta.


CITEȘTE ȘI: 

CORESPONDENȚĂ LIBERTATEA DIN RAFINA, GRECIA | Satul care a ars în proporție de 80%. Peste 30 de oameni au murit și jumătate din case au ars

Citește mai multe despre serban pop și urmărire pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii