Mergi direct la conținut »
Şi-a tatuat sprâncenele la un salon de cartier şi a regretat imediat decizia. Cum arată această tânără acum | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Şi-a tatuat sprâncenele la un salon de cartier şi a regretat imediat decizia. Cum arată această tânără acum | VIDEO

Şi-a tatuat sprâncenele la un salon de cartier şi a regretat imediat decizia. Cum arată această tânără acum | VIDEO

Este şi cazul unei tinere din Marea Britanie, care a decis să-şi facă o îmbunătăţire de look, la vârsta de 15 ani. Fata a mers la un salon de cartier şi a plecat de acolo cu sprâncene noi, de care, la început, a fost foarte mulţumită.

De Clara Vacaru,

Lucrurile s-au schimbat însă după câteva săptămâni, când au început să-i crească sprâncenele naturale, iar tânăra şi-a dat seama că tatuajul a fost făcut greşit. Cu alte cuvinte, fata s-a trezit cu patru sprâncene.

„Sunt oribile. Una este mai sus şi mai subţire decât cealălaltă şi ambele sunt făcute peste cele naturale. M-am ales cu patru sprâncene. Aş fi în stare de orice pentru a le avea pe cele naturale”, a povestit tânăra, acum în vârstă de 20 de ani, potrivit metro.co.uk.

Acoperirea tatuajului îi ia, zilnic, cel puţin două ore. „E un coşmar. Dau 150 de lire pe lună pentru produse cu care să le acopăr. O avere”, a mai povestit ea. Tânăra intenţionează să-şi scoată acum tatuajul cu ajutorul laserului, dar deocamdată nu dispune de banii necesari unei astfel de intervenţii.

Close
Închide
  Close